IPCamSupply.nl

IPCamSupply.nl is onderdeel van TP Estore B.V. Sinds 2013 zijn wij een betrouwbare leverancier voor Hikvision apparatuur. We zijn u graag van dienst op het gebied van Camera beveiliging en toebehoren.

Inmiddels weten we alles van de apparatuur die we op de website aanbieden. We krijgen regelmatig aanvragen voor volledige projecten, het updaten van verouderde installaties of startups te voorzien van apparatuur, montage en configuratie. Denk hierbij aan het aanleggen van een netwerk en het installeren van een camera systeem, WiFi netwerk en VoIP telefonie. Neem eens een kijkje op onze nieuwe website www.UTPinfra.nl.

Doelgroep

IPCamSupply.nl levert aan particulieren, bedrijven en aan wederverkopers. Voor bedrijven is het mogelijk om bestellingen te plaatsen op factuur.

Contact

Levering van uw product

Onze producten worden zo snel mogelijk geleverd en zijn bijna altijd op voorraad. IPCamSupply.nl is in veel gevallen de goedkoopste aanbieder voor Nederland en België! Voor 19.00uur besteld en betaald is de volgende werkdag geleverd. Twijfelt u of alles wel goed gaat met de verzending van uw bestelling? Neem contact op per e-mail of per telefoon en vermeld daarbij uw order nummer. We zijn u direct van dienst.

Retourneren

Neem contact op per mail onder vermelding van het order nummer, rekening nummer en de reden voor het retourneren van de aankoop. We zullen u een mail terug sturen met alle benodigde gegevens voor het retourneren van de aankoop.

Garantie aanvraag

Neem contact op per e-mail. Vermeld in de e-mail het order nummer + MAC.ID van het defecte apparaat (vermeld aan de onderzijde van de apparatuur). U ontvangt een mail retour waarin we direct vermelden of het apparaat vervangen wordt binnen de gestelde garantie termijn en verdere afhandeling.

Technische vraag voor of na de aankoop

Neem contact op per mail. Vaak helpt het ons wanneer u een plattegrond of foto’s mee stuurt van de situatie of betreffende (fout)melding. Sommige aanvragen kosten wat tijd om te beantwoorden.

Apparatuur inclusief installatie?

Stuur ons een email met uw wensen, we inventariseren samen met u wat er nodig is.

Hikvision