DS-2CD2146G1-I
search
 • DS-2CD2146G1-I
 • DS-2CD2186G2-ISU AcuSense
 • DS-2CD2146G1-I
 • DS-2CD2186G2-ISU AcuSense
 • DS-2CD2146G1-I

DS-2CD2186G2-ISU(C) AcuSense

€ 240,79

De Hikvision DS-2CD2186G2-ISU(C) is een 8MP AcuSense buiten dome camera met IR nachtzicht tot en met 30m. De camera is geschikt voor zowel overdag als 's snachts en past zich automatisch aan verschillende lichtomstandigheden. 

Lens
 • 2.8 mm
 • 4 mm
Aantal
op voorraad

Hikvision DS-2CD2186G2-ISU(C) 8MP AcuSense

De Hikvision DS-2CD2186G2-ISU(C) is een 8MP buiten dome camera met goed nachtzicht tot en met 30m. De camera is geschikt voor zowel overdag als 's snachts en past zich automatisch aan verschillende lichtomstandigheden. De camera beschikt over een strobelight en een audio/speaker.

De camera heeft verschillende detectiefuncties en is voorzien van de nieuwste technologie "Acusense" waarmee motion detection nog nauwkeuriger wordt doordat bijvoorbeeld regen of vallende bladeren direct uit de beeldopnamen gefilterd worden doormiddel van deep learning. Line crossing detection, Intrusion detection, Region entrance, Region Exiting. Ideaal te gebruiken om een parkeerplaats of oprit te beveiligen.

De beelden zijn gratis en live te streamen via de software, webbrowser of mobiele app. De opnamen kunnen direct worden opgeslagen op een NVR, NAS of microSD kaart tot en met 128GB.

De camera's zijn beschikbaar in 2.8 of 4mm lens met onderstaand de bijbehorende kijkhoeken:

2.8 mm, horizontal FOV 111°, vertical FOV 59°, diagonal FOV 131°
4 mm, horizontal FOV 87°, vertical FOV 47°, diagonal FOV 102°

Belangrijkste specificaties:

S: Strobelight
U: Live audio recording
Max. 3840x2160 @ 30fps

High quality imaging with 8 MP resolution
Excellent low-light performance via powered-by-DarkFighter technology
Efficient H.265+ compression technology
Clear imaging against strong back light due to 120 dB true WDR technology
Focus on human and vehicle targets classification based on deep learning
Built-in microphone for real-time audio security (-SU)
Audio and alarm interface available(-SU)
Water and dust resistant (IP67) and vandal resistant (IK10)
Color: 0.003 Lux @ (F1.6, AGC ON), B/W: 0 Lux with IR

Hikvision AcuSense - belangrijkste voordelen

Door de integratie van AcuSense in de EasyIP 4.0 IP-camera’s en NVR’s, worden valse alarmen tot 90% gereduceerd. AcuSense werkt door mensen of voertuigen te detecteren en filtert valse alarmen welke veroorzaakt worden door natuurlijke bewegingen, zoals regen of bladeren. Met geautomatiseerd stroboscooplicht en audio-alarmen schrikken de camera's ook indringers af voordat een beveiligingslek optreedt.

Bovendien bevatten de camera's “DarkFighter" ultra-low-light technologie, die zelfs 's nachts superieure bewakingsbeelden biedt. Gecombineerd met UHD/4K videomogelijkheden, zorgt dit ervoor dat organisaties geweldig beeldmateriaal kunnen leveren in geval van een incident.

De EasyIP 4.0 NVR’s bieden een nieuwe functie genaamd "snel zoeken naar doel", waarmee beveiligingsteams sneller beelden kunnen vinden in het geval van een beveiligingsincident. Dit bespaart vele uren voor het beveiligingsteam, die anders handmatig naar beeldmateriaal zouden zoeken.

Hikvision ColorVu - belangrijkste voordelen

EasyIP 4.0 ColorVu-camera's gebruiken aanvullende warme verlichting om zelfs 's nachts videobeelden in heldere kleuren te produceren. De 24-uurs kleurverbetering wordt mogelijk gemaakt door een F1.0 super diafragma, een geavanceerdere beeldsensor, aanvullende warme verlichting en een reeks andere technologieën.

De nieuwe ColorVu-camera's kunnen worden gekoppeld aan een van de AcuSense-compatibele NVR's van Hikvision om valse alarmen te minimaliseren en het zoeken naar doelen te versnellen.

Ongekende beveiliging voor kleine en middelgrote bedrijven

EasyIP 4.0-camera's en NVR's bieden een hoogwaardige en kosteneffectieve bewakingsoplossingen, welke ideaal zijn voor kleine en middelgrote bedrijven.

100-044-2.8 mm

Datasheet

Megapixels
4MP
Type IR
IR
Varifocus
nee
PTZ
Nee
PoE
Ja
Type camera
Dome

Specifieke referenties

ean13
6941264088684
 • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
 • Omschrijving

  Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Producten waarvan de verzegeling verbroken is kunnen wij helaas niet retour nemen.

 • Klik hier om meer details te krijgen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in