DS-2CD2146G1-I
search
 • DS-2CD2146G1-I
 • DS-2CD2146G1-I
 • DS-2CD2146G1-I

DS-2CD2146G2-ISU(C) AcuSense

€ 168,80

De Hikvision DS-2CD2146G2-ISU(C) is een 4MP AcuSense buiten dome camera met IR nachtzicht tot en met 30m. De camera is geschikt voor zowel overdag als 's snachts en past zich automatisch aan verschillende lichtomstandigheden. 

Lens
 • 2.8 mm
 • 4 mm
Kleur
 • Wit
Aantal
op voorraad

Hikvision DS-2CD2146G2-ISU(C) 4MP AcuSense

De Hikvision DS-2CD2146G2-ISU is een 4MP buiten dome camera met goed nachtzicht tot en met 30m. De camera is geschikt voor zowel overdag als 's snachts en past zich automatisch aan verschillende lichtomstandigheden. De camera beschikt over een strobelight en een audio/speaker.

De camera heeft verschillende detectiefuncties en is voorzien van de nieuwste technologie "Acusense" waarmee motion detection nog nauwkeuriger wordt doordat bijvoorbeeld regen of vallende bladeren direct uit de beeldopnamen gefilterd worden doormiddel van deep learning. Line crossing detection, Intrusion detection, Region entrance, Region Exiting. Ideaal te gebruiken om een parkeerplaats of oprit te beveiligen.

De beelden zijn gratis en live te streamen via de software, webbrowser of mobiele app. De opnamen kunnen direct worden opgeslagen op een NVR, NAS of microSD kaart tot en met 128GB.

De camera's zijn beschikbaar in 2.8 of 4mm lens met onderstaand de bijbehorende kijkhoeken:

2.8 mm, horizontal FOV: 103°, vertical FOV: 58°, diagonal FOV: 124°
4 mm, horizontal FOV: 83°, vertical FOV: 44°, diagonal FOV: 99°

Belangrijkste specificaties:

S: Strobelight
U: Live audio recording
Max. 2688 × 1520 @ 30fps
2.8 mm lens
H.265, H.264
120dB WDR
False alarm reduction by human and vehicle target classification based on deep learning Powered by Darkfighter 12 VDC & PoE (802.3af, class 3)
IR range: Up to 30 m
Support on-board storage, up to 128 GB
IP67/IK10 **(If the camera is installed outdoor, the bracket DS-1253ZJ-* should be used together with other pendant mounting bracket or wall mounting bracket to reduce IR reflective in the rainy day)
BLC/3D DNR/ROI
Color: 0.007 Lux @ (F1.2, AGC ON), 0.012 Lux @ (F1.6, AGC ON)

Hikvision AcuSense - belangrijkste voordelen

Door de integratie van AcuSense in de EasyIP 4.0 IP-camera’s en NVR’s, worden valse alarmen tot 90% gereduceerd. AcuSense werkt door mensen of voertuigen te detecteren en filtert valse alarmen welke veroorzaakt worden door natuurlijke bewegingen, zoals regen of bladeren. Met geautomatiseerd stroboscooplicht en audio-alarmen schrikken de camera's ook indringers af voordat een beveiligingslek optreedt.

Bovendien bevatten de camera's “DarkFighter" ultra-low-light technologie, die zelfs 's nachts superieure bewakingsbeelden biedt. Gecombineerd met UHD/4K videomogelijkheden, zorgt dit ervoor dat organisaties geweldig beeldmateriaal kunnen leveren in geval van een incident.

De EasyIP 4.0 NVR’s bieden een nieuwe functie genaamd "snel zoeken naar doel", waarmee beveiligingsteams sneller beelden kunnen vinden in het geval van een beveiligingsincident. Dit bespaart vele uren voor het beveiligingsteam, die anders handmatig naar beeldmateriaal zouden zoeken.

Hikvision ColorVu - belangrijkste voordelen

EasyIP 4.0 ColorVu-camera's gebruiken aanvullende warme verlichting om zelfs 's nachts videobeelden in heldere kleuren te produceren. De 24-uurs kleurverbetering wordt mogelijk gemaakt door een F1.0 super diafragma, een geavanceerdere beeldsensor, aanvullende warme verlichting en een reeks andere technologieën.

De nieuwe ColorVu-camera's kunnen worden gekoppeld aan een van de AcuSense-compatibele NVR's van Hikvision om valse alarmen te minimaliseren en het zoeken naar doelen te versnellen.

Ongekende beveiliging voor kleine en middelgrote bedrijven

EasyIP 4.0-camera's en NVR's bieden een hoogwaardige en kosteneffectieve bewakingsoplossingen, welke ideaal zijn voor kleine en middelgrote bedrijven.

100-0425-4 mm-Wit

Datasheet

Megapixels
4MP
Type IR
IR
Varifocus
nee
PTZ
Nee
PoE
Ja
Type camera
Dome

Specifieke referenties

 • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
 • Omschrijving

  Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Producten waarvan de verzegeling verbroken is kunnen wij helaas niet retour nemen.

 • Klik hier om meer details te krijgen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in